tiistai 17. lokakuuta 2017

Tip tip tip....


Syksy ei oikein ole suosinut oleskelua Jokelassa. Niinä viikonloppuina, joina olemme Jokelaan yrittäneet, on joku aina ollut sairaana. Mies kävi kerran viemässä Jokelaan muutamia huonekaluja kaupungista ja toisella kertaa kävimme koko perhe ihmettelemässä Jokelan syksyä yhden aamupäivän ajan. Samalla miehen piti tehdä nopea paikkaus puuvaraston kattoon, mutta reikiä löytyi yhden sijasta kolme ja homma siirtyi välineiden riittämättömyyden takia seuraavaan visiittiin.

Parin päivän päästä isäni kuitenkin soitti, hän oli rankkasateella ollut Jokelan lähellä ja käynyt kurkkaamassa puuvarastoa. Vettä oli satanut sisälle varastoon vähän sieltä sun täältä. Jahas. Mitään isoja vahinkoja ei ole tapahtunut, mutta huopakattoon on ensi kesänä laitettava pelti päälle. Alunperin suunnitelmissa oli ensi kesänä laitella saunan katto ja harjoitella katon tekoa taloa varten, mutta käyhän se harjoittelu nyt sitten puuvarastollakin.

Ensi viikonloppuna yritämme taas päästä yöksi Jokelaan, mutta pääsimme tai emme, niin petivaatteet ja muut sellaiset tuodaan viikonloppuna pois ja laitamme taloa talviteloille. Kelit alkavat lasten kanssa olla liian kylmät ja märät.  Ensi keväänä sitten taas yöksi, piipahduksia varmasti ennen sitäkin.

Ps. Jokelan omenapuista toinen teki aivan hirvittävän makuisia omenoita, toinen oikein hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti